Pregledava ovu raspravu:
2 Anonimni korisnici
Windows 7 |
|||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Rade
![]()
Registriran:
9.1.2009. 13:31 Od Petrinja , Croatia
Grupa:
Web administratori Poruke:
664
Nivo : 23
HP : 112 / 561
![]() |
Oprez kod updejtanja win7
eto danas , išao napraviti updejt , i naravno koga će nego mene , pobrao sam zakrpu KB971033, ona je za provjeru aktivacijskog ključa , tako da dobro pripazite što updejtate,a i dobit čete poruku , i pri samom dizanju sistema da windowsi ne prolaze kod microsofta,naravno ako imate uključenu opciju update, i vidjet čete znači na samom kompu di vam piše da li su aktivirani windowsi, tu vam izbaci poruku da se to mora riješiti isti dan , inače ode sistem DOWN. riješenje: skinite Windows 7 RemoveWAT 2.2.5 sa neta i pokrenite i on vam miče genuine, ali eto nažalost više nema updejtanja , barem kod mene , ako ima tko kakvih sličinih pizdaria pišite
Objavljeno: 23.5. 20:14
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
Odg: Windows 7 |
|||||||||||
|
Dosada
![]()
Registriran:
8.1.2009. 20:45 Grupa:
Web administratori Upravni odbor Poruke:
786
Nivo : 25
HP : 121 / 606
![]() |
Meni frknuli win xp 64 bit, samo javlja na početku da mu fali ntoskrnl.exe file ili da je corrupt. Pa jebemu sve. Pročitao negdje na forumu da se ovaj moj intell quad9400 može kao dignuti sa 2,66 na 3,6 amo tako i ode sve nakon toga u hurac. Morao resetirati bios i nakon toga veselje krenulo. Heba me sve koji sam hurac morao to dirati a sve mi radilo super koliko to može ovaj procesor, ali enže biti više dugo kod mene nadam se dolazi xeon 6650 sa 6 jezgri i quadro kartica fx4800,12 gb rama, 300 gb hard na 15000 okretaja, tj, radna stanica HP z800 s original win7 64 bit, original corelom, fotoshopom i 3ds maxom2011. Valjda će to raditi onda dobro, i podrška je takova za to da garantiraju popravak ili zamjenu bilo čega u roku 24 sata. Para košta to sve jako puno uglavnom.
Objavljeno: 23.5. 21:10
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Sporomrež
![]()
Registriran:
12.1.2009. 17:22 Od Sisačka 109a, Petrinja
Grupa:
5net Članovi Poruke:
29
Nivo : 4
HP : 0 / 78
![]() |
Ja sam ugasio da mi automatski instalira nakon skidanja update-a, već da ja odaberem što ću...iako mi još nije skinuo taj update za provjeru autentičnosti win7, dok je mom bratu recimo zafrknulo s tim, ali je on to riješio sa Windows 7 All versions PlusPatch 1.0.2 Final.
http://rapidshare.com/files/258119397 ... PlusPatch_1.0.2_Final.rar
Objavljeno: 24.5. 21:17
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
5net radnik
![]()
Registriran:
17.3.2009. 18:51 Od Taborište 27, petrinja
Grupa:
5net Članovi Poruke:
244
Nivo : 14
HP : 0 / 340
![]() |
kak je riješio jer ja sam sve probao i nece napiši postupak il bolje malo objasni nemoj bit škrt na riječima
![]()
Objavljeno: 28.5. 12:39
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Sporomrež
![]()
Registriran:
Grupa:
5net Članovi Poruke:
29
![]() |
e ovako...pošto mi se brat ne javlja malo sam prošvrljao po netu i našao zadnji aktivator koji bi trebao raditi...
http://rapidshare.com/files/392269332/Desktop-jp.rar za objašnjenje i upute odi na ovu stranicu : http://www.warezhr.org/forum/showthread.php?t=50845&page=35
Objavljeno: 29.5. 19:38
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Sporomrež
![]()
Registriran:
Grupa:
5net Članovi Poruke:
29
![]() |
Vista7 Slic Ldr 2.4.9
Ensure you login as administrator. Activate your copy of windows 7 / Vista/ Server 2008, all edition or uninstall all types of cr**k (bootmgr,bootloader or key/cert) from any loader in one click. If you have no idea of OEM activation, just click install (default) and wait for install to finish. If loader info inside SLIC Info shows in GREEN color, reboot ur PC and check status. If ldr info is in red, try changing option under bootloader from random to normal, repeat the steps above. If it stills fails, i recommend you to uninstall bootloader function within to its original state. It will work in Windows 7 Ultimate x86 & x64 Windows 7 Professional x86 & x64 Windows 7 Home Premium x86 & x64 Windows 7 Home Basic x86 & x64 Windows 7 Starter x86 Windows Server(R) 2008 Standard x86 & x64 Windows Server 2008 R2 Standard x86 & x64 Windows Server(R) 2008 Enterprise x86 & x64 Windows (R) Small Business Server 2008 x86 & x64 Windows Vista Ultimate x86 & x64 Windows Vista Business x86 & x64 Windows Vista Home Premium x86 & x64 Windows Vista Home Basic x86 & x64 Windows Vista Starter x86 Basic Info : OEM (Certificate & Key) install only where bios already (or modded) contains slic 2.1 Add slic 2.1 to Bootloader (0.97 grldr customised by Zsmin for me) with option (Default,Alternative, Low Memory, Debug, Forceful) - default option allows auto-detect best method where possible - alt method relocates SLIC, RSDT, XSDT and RSD PTR to low memory - low memory method relocates SLIC to low memory - forceful mode tries to activate on systems where some checks don't complete successfully, may cause problems. - Debug mode allows view to process behind bootloader. Install GUID Path (Thanks to PAYMYRENT) failing which install using Mount method. Add Security to bootloader (Read Access only). Randomly renamed grubloader (Thanks to PAYMYRENT) failing which allow its user to try normal grldr. Add slic 2.1 to Bootmgr (No grldr means less time to boot, not recommended). Certificate install where you want to replace certificate only. Key install where you want to replace key only. OEM Slic detection with matching OEM Key if possible. (You can always choose different OEM Key available or own custom key) Check incorrect custom key. Detects SLIC version(Thanks to MasterDisaster) and then autoselect best activation mode. Detects BIOS Mod, any loader or if no loader installed in most cases. Option to add custom slic and certificate. Works when Multiboot OS too (tested with XP, Vista, Linux and Mac on different partition) Advantage : Fast Install (since based on WMI script). Single file. Much smaller in size (since based on .NET Framework 2.0). Bootloader are randomly renamed and so uninstall of old ldr not necessary. Slic can be added in bootmgr (Not recommended). Cert & Slic option are together for OEM install. Cert can be installed/replaced only. Key can be replaced only. Option to add your customised OEM info and logo. Option to backup and restore your licence (useful for retail and mak key users). Option to dump slic matching OEM certificate. Default start autoselect best activation mode, slic, cert and key. Detects BIOS Mod, any loader or if no loader installed in most cases from MBR of disk. Option to add CUSTOM certificate & slic for bootloader or certificate only for bios mod includes validating MATCH. File size: 780141 bytes (762 KB) MD5...: 9f10e0cfb3599062cf090e6a39cf5941 SHA1..: ec4a0b45643eb9cf272eeb3d03fa8241e6415fe3 Update Vista7 Slic Ldr 2.4.9 False virus detection fixed. All new slic, cert & key added. windows english exe 1.3mb rapidshare Kod: http://rapidshare.com/files/392269332/Desktop-jp.rar
Objavljeno: 29.5. 19:39
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Dosada
![]()
Registriran:
786
![]() |
ajme al ga ti napisa, ko će to pohvatati, srećom mi dolaze uskoro origigi win7 64 bit proffesional
Objavljeno: 31.5. 1:05
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Webmaster
![]()
Registriran:
8.1.2009. 17:33 Od Voćarska 9, Petrinja
Grupa:
Webmasters Upravni odbor Poruke:
1512
Nivo : 33
HP : 321 / 803
![]() |
Ja imam retail verziju Win7 (32 + 64bit) koje ne treba aktivirati pa valjda nema ni takvih problema sa upgrade-om
Objavljeno: 31.5. 6:36
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Rade
![]()
Registriran:
Grupa:
664
![]() |
pa zar ti ne koristiš onu što ti je na sharingu na dc-u
i ja sad kako sam maknuo onu provjeru , nigdje mi ne piše na treba aktivacija ili da su aktivirani, ali i dalje radim updejt , samo pazim što updejtam
Objavljeno: 31.5. 12:45
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
|||||||||||
|
WiFi gušter
![]()
Registriran:
20.3.2009. 13:34 Grupa:
Registered Users Poruke:
50
Nivo : 5
HP : 0 / 122
![]() |
neko ćak radi i windows update,koja svrha tog u windowsima to mi prvo što ugasim
Objavljeno: 31.5. 18:20
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Rade
![]()
Registriran:
Grupa:
664
![]() |
neke zakrpe , ma i ja sam gasio na xp , ali eto na win7 , nisam
Objavljeno: 31.5. 19:10
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Dosada
![]()
Registriran:
786
![]() |
Meni moji win xp 64 uredno rade update i za sad nikad niam s tim imao problema, a nadalje ću imati original win7 64 bit professional, tako da mi to ne će predstavljati problem, Mare već ima originalne win7 home verziju.
Objavljeno: 31.5. 19:28
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Webmaster
![]()
Registriran:
Grupa:
1512
![]() |
Ja koristim zakrpe jer je jako bitno napraviti zakrpe koje "krpaju" rupe u samom OS-u, a njih ima brdo, koliko god oni radili zakrpe. Ja ne koristim više onu staru verziju koju sam prije imao, jer sam ostao bez nje kad mi je riknuo HDD ali i ova bi trebala biti finalna verzija koju koriste firme kad instaliraju početni OS na kompove koje prodaju.
Objavljeno: 31.5. 20:34
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
|||||||||||
|
WiFi gušter
![]()
Registriran:
20.3.2009. 13:34 Grupa:
Registered Users Poruke:
50
Nivo : 5
HP : 0 / 122
![]() |
ma gdje samo nađu tolike rupe,stavim xp sp2 i windows installer i nikad nikvih problema nisam imao ako baš što zatreba skinem autopatcher ili što slično gdje je opis svake zakrpe i to što treba stavim
Objavljeno: 31.5. 20:57
|
||||||||||
Preseli
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Webmaster
![]()
Registriran:
Grupa:
1512
![]() |
To znači da ipak stavljaš zakrpe
samo na drugi način
Objavljeno: 1.6. 11:17
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
Vi možete pregledati temu.
Vi ne možete započeti novu temu.
Vi ne možete odgovarati na poruke.
Vi ne možete uređivati svoje poruke.
Vi ne možete obrisati svoje poruke.
Vi ne možete dodati nove ankete.
Vi ne možete glasovati u anketama.
Vi ne možete dodati datoteke porukama.
Vi ne možete objalvjivati poruke bez odobrenja.

Prijava
Danas: 0
Jučer: 0
Ukupno: 91
Gosti : 5
Članovi : 0
Roboti : 1
Ukupno: 6

Preseli

samo na drugi način